Workshop - Söderåsen - GLfoto

Datum: 19/10 kl 18  till  21/10 kl 14.00

Antal deltagare: 3-4 (ställs in vid färre anmälningar)

Boende: Enkelt boende i Hålahuset ingår

Mat: All mat ingår

Pris: 4000 kr per person (rabatt vid bokning av fler än en person)


Kontakta mig

För anmälan eller frågor, maila mig på: info@gustaflarsson.com


Först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är den 7 oktober

Landskapsfoto på Söderåsen

Låt dig själv nå nästa nivå i ditt landskapsfotograferande genom att spendera en härlig hösthelg på vackra Söderåsen tillsammans med mig! Vi blir en liten grupp med fokus på individen där vi  går på djupet med landskapsfotografering. Tillsammans bor vi i det vackra Hålahuset precis intill en dramatisk kanjon dränkt i bokskogens vackra höstfärger! 

Autumn layers

En höstmorgon från en utkikspunkt i Skäralid

Med Hålahuset som bas kommer vi tillsammans upptäcka Söderåsen i Skåne. Workshopen inleds lugnt under fredagen med middag och presentation. Under lördagsmorgonen kommer vi tillsammans att jaga dimman i den intilliggande kanjonen för att under dagen jobba med allt ifrån de små intima landskapen till de storslagna vyerna.

Fokus kommer att ligga på fotograferandet i fält, men jag kommer även att hålla genomgångar om efterarbete och arbetsflöden. 

Hålahuset i vårfärger! Nu har det dock precis lagts ett nytt fräscht vasstak. För den som vill leka i bäcken rinner den på tomten.

Söndagen inleds  med soluppgång över Söderåsens nationalpark i Skäralid med fortsatt fotografering där innan vi avslutar helgen i Hålahuset.

Boendet är enkelt med ett dubbelrum i inrett rum på vinden och resterande tillsammans på nedre plan. Enkla snabba måltider tillagas tillsammans, så meddela gärna ev matpreferenser.  Alla anteckningar från helgen kommer du få med dig hem.

Aspen
Oak

Denna workshop är längre och i mindre grupp än andra jag anordnar, just för att du ska få ut så mycket som möjligt. Programmet kommer att anpassas till dina önskemål för att förbättra just din fotografering!

Den enda kamerautrustning som krävs är en kamera med möjlighet till manuella inställningar samt ett stativ. Till den mer erfarna rekommenderas brännvidder från vidvinkel upp till 200 mm, där även ett macro kan komma att till användning. Det finns även möjlighet att testa på en IR-moddad systemkamera för den nyfikne!

Väl mött!
Gustaf

Mist Valley
Powered by SmugMug Log In