Det finstilta

Datum: 25/5 kl 13.00  till  26/5 kl 15.00

Svårighetsgrad: Nybörjare till erfaren fotograf

Boende: Enkelt boende i Hålahuset ingår

Mat: All mat ingår (inkl lunch båda dagarna)

Behöver ta med:

   • Kläder efter väder

   • Kamera m. manuella inställningar

   • Stativ

   • Övernattningsatteraljer inkl lakan

Roligt att ta med:

   • Vidvinkligt till tele objektiv (ex inom 10-135mm)

   • Pol- och gråfilter

   • Trådutlösare

   • Dator med Lightroom/Photoshop

Antal deltagare: 3-4 (ställs in vid färre anmälningar)

Pris: 3000 kr per person (rabatt vid bokning av fler än en person)


Kontakta mig

För anmälan eller frågor, maila mig på: info@gustaflarsson.com

Det mesta går att lösa!


Sista anmälningsdag är den 5 maj, först till kvarn gäller.


Landskapsfoto på Söderåsen

Låt dig själv nå nästa nivå i ditt landskapsfotograferande genom att spendera en härlig vårhelg på vackra Söderåsen tillsammans med mig! Vi blir en liten grupp med fokus på individen där vi  går på djupet med landskapsfotografering. Tillsammans bor vi i det vackra Hålahuset precis intill en dramatisk kanjon dränkt i bokskogens intensiva vårgrönska! 

Med Hålahuset som bas kommer vi tillsammans upptäcka Söderåsen i Skåne. Workshopen inleds lugnt under lördag med lunch och möjlighet att lära känna varandra. Vi blir en liten grupp där mycket kommer att individanpassas, men det finns mycket att lära om varandras sätt med kameran! Lite teori ligger till grund innan vi beger oss upp på åsen.

Hålahuset

Söndagen inleds med soluppgång över Söderåsens nationalpark i Skäralid med fortsatt fotografering där innan vi avslutar helgen tillbaka i Hålahuset med lunch.

Fokus kommer att ligga på fotograferandet i fält, men jag kommer även att hålla genomgångar om efterarbete och arbetsflöden. 

Boendet är enkelt med ett dubbelrum i inrett rum på vinden och resterande tillsammans på nedre plan. Måltiderna tillagas tillsammans, så meddela gärna ev matpreferenser.  Alla anteckningar från helgen kommer du få med dig hem.

Peeking

Denna workshop är längre och i mindre grupp än andra jag anordnar, just för att du ska få ut så mycket som möjligt. Programmet kommer att anpassas till dina önskemål för att förbättra just din fotografering! Det finns även möjlighet att testa på en IR-moddad systemkamera för den nyfikne (se exempel här). Skulle det passa dig bättre att anlända redan på fredagen finns det möjlighet till det.

Väl mött!
Gustaf

Powered by SmugMug Owner Log In