Hovs Hallar - GLfoto

Det finstilta

Pris: 750kr per person (rabatt vid bokning av mer än en person)

Antal deltagare: 3-7 (ställs in vid färre anmälningar)

Svårighetsgrad: Nybörjare till erfaren fotograf

Datum: 16 mars 13.00-19

Mat: Fika ingår

Behöver ta med:

   • Kläder efter väder

   • Kamera

   • Stativ

Roligt att ta med:

   • Vidvinkligt till tele objektiv (ex inom 10-200mm)

   • Pol- och gråfilter

   • Trådutlösare


Kontakta mig

För anmälan eller frågor, maila mig på:

info@gustaflarsson.com


Först till kvarn gäller.Senaste anmälningsdag är den 9 mars

Detta är exempel på utförd workshop. Anmälan ej möjlig.

Havslandskap i Hovs Hallar

Detta är en workshop för dig som vill lära dig ta bättre bilder av det vackra Svenska kustlandskapet. I det dramatiska Hovs Hallar kommer vi att fördjupa oss i komposition och tekniker för att sätta en egen stil och känsla på bilden.

Vid Hovs Hallar på den Skånska västkusten möter Hallandsåsen havet och skapar en väldigt dramatisk kustremsa, som bland annat Ingmar Bergman spelat in film på. På en begränsad sträcka finns en stor variation av miljöer som inbjuder till olika tekniker, kompositioner och stilar. En vacker solnedgång, vågor som slår mot stranden, stenar som sticker upp ur ett dimmoln av vatten eller en slät vattenyta ut mot evigheten; alla möjligheter finns!

Workshopen kommer att vara en eftermiddag i fält och inleds med en presentation av de tekniker och kompositioner som är vanliga vid denna typ av fotografering. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid i Hovs Hallar kommer detta underlag att skickas ut till dig i förväg för att du ska få en chans att sätta dig in i tankegången. Efter presentationen blir det fotografering till solen gått ned!

Powered by SmugMug Log In