Gustaf Larsson

Amatörfotograf baserad i Karlskrona

Jag fick låna en gammal systemkamera (Nikon D1) av min storebrors kompis för många år sedan. Inte nog med att den såg häftig ut, den lät även häftigt (den nyfikne kan ju gissa hur gammal jag var, lägg därefter på några år så är det nog nära sanningen)! Så det var inte långt därefter jag skaffade mig en egen systemkamera och började fotografera. För att utnyttja möjligheterna med den stora investeringen i unga år så jag började ta mingelbilder och sålde snart desamma.

Efter detta blev det fler, för egen del, fotografiska snedsteg innan jag till slut fann det jag gillar mest: att komma ut i naturen. I början följde kameran med mig ut medan det senare var kameran som tog med mig ut. För det är roligt att fotografera, se bara videon längst ned på sidan för ett smakprov på hur det kan gå till när jag är ute med vännerna! 

Jag tycker om att ta bilder och jag blir glad om du tycker om att titta på dem. Kan jag lära dig något på vägen så blir jag lite extra nöjd, så spana gärna in min blogg om du inte bara vill titta på fina bilder utan också ta dem själv!

Vad jag kan göra för dig finns listat under Tjänster. Är det något annat du önskar fråga så tveka inte att höra av dig! Ett smakprov på hur det kan gå till när jag fotar!

Powered by SmugMug Owner Log In