Utställning på Scandinavian Photo i Malmö


Jag ställer ut i Scandinavian Photos lokaler i Malmö. Du finner dem på Östra Förstadsgatan 44 (Värnhem) och kan titta på utställningen under deras ordinarie öppettider fram till den 13/10. Kom och njut!


Dragartext till deras hemsida:

Utan någon riktig utbildning har det ju blivit en hel del fotografiska snedsteg under åren, men det är precis så lagom utmanande jag vill ha en hobby. För det är där jag finner mig själv med kameran, en ambitiös entusiast som funnit sin tillvaro i den oftast lugna naturen. Till en början följde kameran med mig ut men efter ett tag var det kameran som tog med mig ut i jakt på vackra bilder, helst när gemene man sover eller äter middag för att försvåra planeringen.

Vad jag nu ställer ut på Scandinavian Photo i Malmö är en samling favoritbilder i något blandad stil, format och material. Det är ju trots allt en hobby, och man vet ju inte vad man går miste av om man inte testar! Det är vyer från lite olika hörn i världen, men det skulle visa sig bli flest från skånska Söderåsen. Hemma är alltid hemma, och Skåne är riktigt häftigt för en landskapsfotograf!

Powered by SmugMug Owner Log In