TÄVLINGEN ÄR AVGJORD.

Untitled photo

Jag är ovanligt stolt över min nya hemsida och vill att hela världen (iaf den svensktalande delen) ska få se den, så vad är då bättre än att locka med en tävling?

Till en tävling hör givetvis ett pris, och vad ni tävlar om är ett tryck (30x45cm) av en valfri bild på denna sida värde 700kr!

Untitled photo

Vid vinst skickas trycket gratis hem till dig, inga konstigheter alls.

För att delta i tävlingen behöver du bara:

• Gilla min Facebook-sida om du mot förmodan inte redan gjort det

• Dela det inlägg på fb-sidan som handlar om tävlingen

• Nu när du ändå är på min hemsidan vill jag att du lämnar (minst) en kommentar vart du vill (kanske på en fin bild, till ett blogginlägg, ett fototips eller varför inte önska om något du vill lära dig men inte kunde hitta på sidan?)

Det tar inte speciellt lång tid (om du inte fastnar vid alla vackra bilder) och det hade gjort mig väldigt glad! Givetvis utlovas en underhållande utlottning (i stil med sist), så se till att ha gått med i tävlingen innan vinnaren dras den 6 augusti!


Vill du veta mer om varför jag älskar min nya sida? Läs om det här och så hoppas jag att du gillar den också!

Untitled photo

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In