0714 - Ny kamera i Östergötland

Efter en lång väntan har jag äntligen fått tag på min nya kamera som mötte upp mig på östgötaslätten. Ny kamera innebär nya möjligheter och jag är minst sagt ivrig att leka!

Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

Ett par dagar senare när släktmiddagen led mot sitt slut tittade jag ut och fick syn på så härligt massiva cumulus-moln. Med nya kameran i ena handen och stativet i den andra begav jag mig ut en sväng för att fotografera det, och resultatet blev en klar favoritbild!

Så nu väntar en tid av testande av både möjligheterna till hög ISO med fullformatssensorn och filmande!

Grundidén var att jag skulle avsluta denna sommarturné (som började i förra blogginlägget) med en cykelsemester på västkusten, med utgång från Östergötland. Men så blev det inte...

Alla släktingar åkte hem under söndagen då jag stannade en natt till för att bege mig iväg tidigt på måndagsmorgonen. När jag hade ätit mig en stabil frukost och borstat tänderna skulle jag bara hänga på cykelvagnen och dra iväg, men det var just då jag insåg misstaget...

Min cykel och cykelvagn hade mina föräldrar tagit upp då jag kom direkt från Norrland, men vad jag glömt bort var att den lilla anslutningsdetaljen satt på min mountainbike i Karlskrona, och inte på cykeln jag tänkte semestra med. Besviken över mitt misstag insåg jag att det var enklast att avbryta allt och lämna cykeln på slätten för att ta tåget hem.Det tog en månad men sen fick jag mig chansen för en hetsig cykling från Östergötland till Karlskrona. Jag hade en dag på mig så det var en tidig morgon och jag hann 23 mil innan pappa mötte upp mig efter jobbet. Då var allt mitt vatten slut och jag var någonstans i det backiga Småland...

Men slutet gott, alltid gott!

Untitled photo

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In