0427 - Djur på campus

Så här mot slutet av goda ting är det många tankar som rullar genom skallen. Försöker runda av det amerikanska campuslivet så gott det går med boende, vänner o plugg, och givetvis har jag en lista för hur allt ska gå till. Jag är en sån kille; idéerna är många men minnet hinner inte alltid med så jag gillar mina listor.

Untitled photo

En av sakerna som stod på listan var att fota lite mer av djurlivet på campus, vilket jag hade tänkt göra efter mina slutprov men då en möjlighet öppnades fick jag planera om lite o stack ut i morse innan skolan.

Jag gick ut med ambitionen att fota murmeldjur och jordekorrar, båda nyligen väckta ur vinterdvalan.

Det hela började med en vanlig ekorre i den spontana morgonsolen

Untitled photo
Då jag hade spanat in murmeldjuren tidigare kände jag till ett par hotspots på campus o det tog inte lång tid innan jag fick syn på ett exemplar. Totalt fick jag två korta möten med murmeldjuren men tyvärr inget riktigt vettigt resultat. Däremot fick jag syn på en jordekorre i lagom tid till att det var dags att dra mig till frukosten.

Untitled photo


Som sagt var det inte första gången jag sprang runt med kameran på campus, och inte heller den sista. Jag fann mig till slut några murmeldjur att fota så här kommer de bilderna!

  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In