0402 - NYC

University of Connecticut (UConn) låg bara några timmars bussresa från New York, så du kan ju tänka dig att jag spenderade en hel del helger där. Är det något jag gillar speciellt mycket med staden så är det alla människor.Men som du nog vet finns där ju också en hel del taxi-bilar.


För det är verkligen något speciellt med en så stor stad på natten; livet pågår för fullt!

En helg hade LTH-gänget på UConn planerat att spendera tillsammans på NYC. Halva gänget åkte tidigare från campus och hade redan checkat in när vi hamnade på hotellet. Nätt och jämnt hann vi lämna lite packning på rummet och bege oss upp på Rockefeller Center innan de sista strålarna försvann från himmeln. Du kanske kan tänka dig hur ballt jag tyckte det var där uppe!

Lördagen spenderades med att knalla runt, besöka museum och bara leva livet, UTAN en stor tung kameraväska (har knallat runt med den så mycket att det nästan känns som att man är ledig varje gång man tar av den). Så följaktligen blev det inte några bilder då.

Efter på tok för få timmars sömn (lördagskvällar i NYC har en tendens att bli sena...) lämnade jag och Björn hotellet för att bege oss ned till en soluppgång vid Brooklyn Bridge. Som ni ser var den inte väldigt dramatisk med sprakande färger men satan vilken känsla det ändå blev i bilden. Gillar den skarpt!


  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In